Bezwaar Ziektewet

Bezwaar Ziektewet

Heeft UWV een aanvraag voor een Ziektewet-uitkering afgewezen of heeft u een besluit ontvangen waar u het niet mee eens bent? Bij UWVhulp.nl helpen wij u graag bij het opstellen van een professioneel en juridisch waterdicht bezwaarschrift.

Met onze zorgvuldig samengestelde sjablonen en intuïtieve invulformulieren kunt u eenvoudig alle benodigde informatie verzamelen en verwerken in uw bezwaarschrift. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om extra advies te ontvangen van een UWVhulpspecialist, zodat u zeker weet dat uw bezwaarschrift goed onderbouwd is en voldoet aan alle eisen van UWV.

Onze erkende rechtshulpverleners, WIA specialisten en WVP specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het opstellen van een bezwaarschrift tegen een beslissing van UWV. Wij zorgen ervoor dat uw bezwaarschrift op de juiste manier wordt ingediend en dat uw belangen op de best mogelijke manier worden verdedigd.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Met UWVhulp.nl kunt u snel en efficiënt een professioneel bezwaarschrift opstellen en ervoor zorgen dat uw belangen worden behartigd bij UWV. Neem vandaag nog contact op met UWVhulp.nl en laat onze specialisten u helpen bij het aantekenen van een bezwaarschrift tegen een beslissing van UWV met betrekking tot uw Ziektewet-uitkering.

Gegevens verzamelen

Voor je gaat starten met onze webapplicatie is het goed om al je gegevens bij de hand te hebben. Verzamel medische informatie, de beslissingen van UWV en formuleer voor jezelf waar je het niet mee eens bent.

Account aanmaken en gegevens invullen en extra’s

Eenmaal een account aangemaakt dan heb je de keuze uit diverse brieven of documenten, zoals het versturen van het bezwaar, herbeoordeling of opstellen van Poortwachter documentatie. Kies als optie de bezwaarbrief en vul je gegevens in. Kies eventueel extra hulp van een expert.

Versturen en monitoren

Kies voor het betalingssoort en verstuur de brief binnen no-time naar UWV. Via ons dashboard kun je jouw brief monitoren. Daardoor weet je precies wanneer UWV moet beslissen. Is UWV te laat? Dan kun je snel een dwangsom indienen. Dit zit in het pakket, dus je hoeft geen extra kosten te maken

direct starten? Meer over bezwaar

Voorbeeldbrief?

Velen gingen je voor!