Herbeoordeling WIA UWV

herbeoordeling WIA uwv

Bent u van mening dat uw uitkering van het UWV niet correct is beoordeeld en wilt u een herbeoordeling aanvragen? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van UWVhulp.nl. Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig herbeoordelingsbrieven te genereren met behulp van onze zorgvuldig samengestelde sjablonen en intuïtieve invulformulieren.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om extra advies te ontvangen van een UWVhulpspecialist, zodat u zeker weet dat uw herbeoordeling goed onderbouwd is. Onze erkende rechtshulpverleners, WIA specialisten en WVP specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het opstellen van een herbeoordelingsverzoek. Wij bieden ook extra diensten, zoals het versturen van de brief namens u en het verzorgen van een dwangsom. Kortom, met UWVhulp.nl kunt u snel en efficiënt een professionele herbeoordelingsbrief opstellen en een herbeoordeling aanvragen bij het UWV.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Via onze webaplicatie maak je een account aan. Daarna kun je gegevens aanleveren. Ons systeem analyseert de input die je aanlevert en gaat voor jou aan het werk. Versturen kan zelf of via onze automatische service. Ook kun je nog extra hulptroepen inschakelen.

Gegevens verzamelen

Voor je gaat starten met onze webapplicatie is het goed om al je gegevens bij de hand te hebben. Verzamel medische informatie, de beslissingen van UWV en formuleer voor jezelf waar je het niet mee eens bent.

Account aanmaken en gegevens invullen en extra’s

Eenmaal een account aangemaakt dan heb je de keuze uit diverse brieven of documenten, zoals het versturen van het bezwaar, herbeoordeling of opstellen van Poortwachter documentatie. Kies als optie de bezwaarbrief en vul je gegevens in. Kies eventueel extra hulp van een expert.

Versturen en monitoren

Kies voor het betalingssoort en verstuur de brief binnen no-time naar UWV. Via ons dashboard kun je jouw brief monitoren. Daardoor weet je precies wanneer UWV moet beslissen. Is UWV te laat? Dan kun je snel een dwangsom indienen. Dit zit in het pakket, dus je hoeft geen extra kosten te maken

direct starten? Meer over herbeoordeling

Voorbeeldbrief herbeoordeling WIA?

Velen gingen je voor!