Maatregelprocedure

maatregelprocedure

Bent u als werkgever genoodzaakt om een maatregel te treffen tegen een werknemer die niet meewerkt aan re-integratie of andere verplichtingen? Bij UWVhulp.nl bieden wij u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een professioneel verzoek voor een maatregel te genereren met behulp van onze zorgvuldig samengestelde sjablonen en intuïtieve invulformulieren. Wij zorgen ervoor dat uw verzoek voldoet aan de eisen van UWV en dat deze juridisch waterdicht is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om extra advies te ontvangen van een UWVhulpspecialist, zodat u zeker weet dat uw verzoek goed onderbouwd is.

Onze erkende rechtshulpverleners, WIA specialisten en WVP specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het opstellen van een verzoek voor een maatregel en het naleven van de verplichtingen binnen de Wet Verbetering Poortwachter, Ziektewet en WGA. Of het nu gaat om het opschorten of stopzetten van een uitkering, of het stopzetten van het loon van een werknemer, wij zorgen ervoor dat uw verzoek op de juiste manier wordt ingediend bij UWV.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Met UWVhulp.nl kunt u snel en efficiënt een professioneel verzoek voor een maatregel opstellen en ervoor zorgen dat uw werknemer voldoet aan de verplichtingen binnen de Wet Verbetering Poortwachter, Ziektewet en WGA. Neem vandaag nog contact op met UWVhulp.nl en laat onze specialisten u helpen bij het treffen van de juiste maatregelen.

Gegevens verzamelen

Voor je gaat starten met onze webapplicatie is het goed om al je gegevens bij de hand te hebben. Verzamel de waarschuwingsbrieven en informatie die reeds is verstuurd (eventueel via UWVhulp).

Account aanmaken en gegevens invullen en extra’s

Eenmaal een account aangemaakt dan heb je de keuze uit diverse brieven of documenten, zoals het versturen van het bezwaar, herbeoordeling of opstellen van Poortwachter documentatie. Kies als optie de maatregelprocedurebrief en vul je gegevens in. Kies eventueel extra hulp van een expert.

Versturen en monitoren

Kies voor het betalingssoort en verstuur de brief binnen no-time naar UWV. Via ons dashboard kun uw brief monitoren. Daardoor weet u precies wanneer UWV moet beslissen. Is UWV te laat? Dan kun je snel een dwangsom indienen. Dit zit in het pakket, dus je hoeft geen extra kosten te maken.

direct starten? sancties en opschorten?

Maatregelprocedure voorbeeld

Velen gingen je voor!