Melding te late beslissing

melding te late beslissing

Heeft u een aanvraag ingediend bij het UWV en is er niet tijdig een beslissing genomen? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van UWVhulp.nl. Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een melding te maken van de te late beslissing met behulp van onze zorgvuldig samengestelde sjablonen en intuïtieve invulformulieren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om extra advies te ontvangen van een UWVhulpspecialist, zodat u zeker weet dat uw melding goed onderbouwd is.

Onze erkende rechtshulpverleners, WIA specialisten en WVP specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het opstellen van een melding te late beslissing en het indienen van een dwangsomverzoek. Wij bieden ook extra diensten, zoals het versturen van de brief namens u en het verzorgen van de gehele dwangsomprocedure. Kortom, met UWVhulp.nl kunt u snel en efficiënt een professionele melding van een te late beslissing opstellen en een dwangsomverzoek indienen bij het UWV.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Via onze webaplicatie maak je een account aan. Daarna kun je gegevens aanleveren. Ons systeem analyseert de input die je aanlevert en gaat voor jou aan het werk. Versturen kan zelf of via onze automatische service. Ook kun je nog extra hulptroepen inschakelen.

Gegevens verzamelen

Voor je gaat starten met onze webapplicatie is het goed om al je gegevens bij de hand te hebben. Houd je laatste verstuurde brief bij de hand.

Account aanmaken en gegevens invullen en extra’s

Eenmaal een account aangemaakt dan heb je de keuze uit diverse brieven of documenten. Kies als optie de melding te late beslissing en vul je gegevens in. Kies eventueel extra hulp van een expert.

Versturen en monitoren

Kies voor het betalingssoort en verstuur de brief binnen no-time naar UWV. Via ons dashboard kun je jouw brief monitoren. Daardoor weet je precies wanneer UWV moet beslissen.

direct starten? Meer over dwangsom

Voorbeeldbrief dwangsom

Velen gingen je voor!