Poortwachter documenten

Poortwachter documenten

Heeft uw werknemer zich ziek gemeld en wilt u voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van UWVhulp.nl. Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig documenten op te stellen die u nodig heeft in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, zoals een plan van aanpak, een eerstejaarsevaluatie en bijstellingen van plannen van aanpak. Met behulp van onze zorgvuldig samengestelde sjablonen en intuïtieve invulformulieren kunt u professionele documenten opstellen die voldoen aan de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om extra advies te ontvangen van een UWVhulpspecialist, zodat u zeker weet dat uw documenten aan alle eisen voldoen. Onze erkende rechtshulpverleners, WIA specialisten en WVP specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het opstellen van de benodigde documenten en het naleven van de verplichtingen van de Wet Verbetering Poortwachter. Kortom, met UWVhulp.nl kunt u snel en efficiënt voldoen aan de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter en professionele documenten opstellen die nodig zijn bij langdurig ziekteverzuim van uw werknemer.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Via onze webaplicatie maak je een account aan. Daarna kun je gegevens aanleveren. Ons systeem analyseert de input die je aanlevert en gaat voor jou aan het werk. Versturen digitaal laten ondertekenen door de werknemer kan direct via ons systeem. Ook staan alle gegevens paraat, voor een compleet WIA dossier.

Gegevens verzamelen

Voor u aan de slag gaat met onze tool is het handig dat u een gesprek heeft gehad met de medewerker in kwestie. Eventueel kunt u tijdens het gesprek het document invullen.

Account aanmaken en gegevens invullen en extra’s

Eenmaal een account aangemaakt dan heb je de keuze uit diverse brieven of documenten, zoals het versturen van het bezwaar, herbeoordeling of opstellen van Poortwachter documentatie. Kies als optie een plan van aanpak, eerstejaarsevaluatie of een ander document en vul je gegevens in. Kies eventueel extra hulp van een expert.

Versturen en monitoren

Kies voor een betalingsoort, stel het document in en monitor via ons dashboard de documenten.

direct starten? Meer over documentatie?

Voorbeelddocument Poortwachter?

Velen gingen je voor!