Schade verhalen UWV

Schade verhalen UWV

Heeft UWV te laat beslist op uw aanvraag of heeft u schade geleden door een fout van UWV? Bij UWVhulp.nl staan wij voor u klaar om u te helpen bij het verhalen van uw schade.

Onze zorgvuldig samengestelde sjablonen en intuïtieve invulformulieren maken het eenvoudig om alle benodigde informatie te verzamelen en te verwerken in uw claim voor schadevergoeding. Als u behoefte heeft aan extra advies van een UWVhulpspecialist, dan kunt u hier ook gebruik van maken.

Onze erkende rechtshulpverleners, WIA specialisten en WVP specialisten kunnen u helpen bij het opstellen van uw claim voor schadevergoeding. Wij zorgen ervoor dat uw claim juridisch waterdicht is en dat uw belangen op de best mogelijke manier worden verdedigd.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?


Met UWVhulp.nl kunt u snel en efficiënt een professionele claim voor schadevergoeding opstellen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het verhalen van uw schade en het behartigen van uw belangen bij UWV indien gewenst. Start vandaag nog contact en ontvang direct waar u recht op heeft.

Gegevens verzamelen

Voor je gaat starten met onze webapplicatie is het goed om al je gegevens bij de hand te hebben. Verzamel gegevens omtrent wat is ingeschakeld terwijl UWV nog geen beslissing heeft afgegeven.

Account aanmaken, gegevens invullen en extra’s

Eenmaal een account aangemaakt dan heb je de keuze uit diverse brieven of documenten. Kies als optie schade verhalen UWV en vul je gegevens in. Kies eventueel extra hulp van een expert.

Versturen en monitoren

Kies voor het betalingssoort en verstuur de brief binnen no-time naar UWV. Via ons dashboard kun je jouw brief monitoren als je deze aangetekend verstuurd. Daardoor weet je precies wanneer UWV moet beslissen.

direct starten? Meer over dwangsom

Voorbeeldbrief?

Velen gingen je voor!