Tweede spoor traject

Tweede spoor traject

Op zoek naar professionele ondersteuning bij het tweede spoor? Bij UWVhulp.nl bieden we hoogwaardige diensten op het gebied van tweede spoor re-integratie in samenwerking met Best Match Re-integratie B.V. Laat onze arbeidsdeskundige adviseurs u helpen bij een succesvolle re-integratie.

Het tweede spoor traject is cruciaal wanneer een medewerker niet kan terugkeren naar de eigen functie, maar elders kan werken. Daarbij is het van belang om te voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter. Bij UWVhulp.nl begrijpen we de complexiteit en bieden we expertise en begeleiding.

Ons ervaren team staat klaar om een op maat gemaakt tweede spoor traject op te stellen. We begeleiden uw medewerker bij het vinden van passende arbeidsmogelijkheden buiten uw organisatie en als dit niet lukt naar de juiste uitkering.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Het tweede spoor traject is een proces dat afgestemd is op de individuele behoeften en omstandigheden van de medewerker. Door middel van een gestructureerde aanpak en professionele begeleiding wordt gestreefd naar een succesvolle re-integratie buiten de huidige organisatie.

Kennismakingsgesprek

  • Beoordeling van de situatie: Een grondige evaluatie van de medewerker en zijn/haar capaciteiten, beperkingen en interessegebieden.
  • Opstellen van een re-integratieplan: Op basis van de evaluatie wordt een plan opgesteld dat specifiek gericht is op het vinden van passend werk buiten de huidige organisatie.
  • Vaststellen van doelen: Het stellen van realistische doelen en het identificeren van de benodigde stappen om deze doelen te bereiken.

Arbeidsmarktverkenning en matching:

  • Zoeken naar geschikte functies: Actief zoeken naar passende arbeidsmogelijkheden buiten de huidige organisatie.
  • Matchen van vaardigheden en interesses: Vergelijken van de vaardigheden, kwalificaties en interesses van de medewerker met de vereisten van potentiële functies.
  • Sollicitatie-ondersteuning: Begeleiding en ondersteuning bij het opstellen van een cv, schrijven van sollicitatiebrieven, voorbereiden op sollicitatiegesprekken en netwerken.

Begeleiding en nazorg:

  • Ondersteuning tijdens het sollicitatieproces: Het bieden van begeleiding en feedback gedurende het gehele sollicitatieproces.
  • Monitoring en evaluatie: Het monitoren van de voortgang en het evalueren van de resultaten van de re-integratie-inspanningen.
  • Nazorg en follow-up: Het bieden van nazorg en follow-up om een succesvolle overgang naar het nieuwe werk te waarborgen.
direct starten? Eerst onderzoek?

Offerte tweede spoor nodig?

Laat uw nummer achter