UWV advies

UWV advies


Bij UWVhulp.nl bieden we een breed scala aan diensten om u te helpen bij het opstellen van verschillende soorten documenten en het aantekenen van bezwaar- en beroepsprocedures tegen beslissingen van UWV.

Onze automatische brieven, sjablonen en intuïtieve invulformulieren zijn zorgvuldig samengesteld en kunnen in de meeste gevallen tot succes leiden. In feite behalen we in meer dan 85% van de gevallen succes met onze geautomatiseerde diensten.

Toch begrijpen we dat elk geval uniek is en dat er situaties zijn waarbij extra advies van een specialist gewenst is. Bijvoorbeeld een casemanager, arbeidsdeskundige of tweede spoor coach. Onze UWVhulpspecialisten hebben ruime ervaring in het beoordelen van individuele gevallen en kunnen u helpen bij het beoordelen van uw kansen op succes en/of bij het aanpassen van de inhoud van de documentatie om uw kansen op succes te maximaliseren. Consistent veel UWVhulp nodig? Dan kunt u ook onze specialisten inschakelen voor 3, 6, 9 of 12 maanden via een detachering.

Meer over ons aanbod

Hoe werkt het?

Onze geautomatiseerde diensten zijn doorgaans effectief en leiden in de meeste gevallen tot succes, maar we begrijpen dat er altijd uitzonderingen zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om extra advies te ontvangen van onze specialisten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zaak de best mogelijke kans op succes heeft. Bijvoorbeeld van onze arbeidsdeskundigen, spoor twee begeleiders of bezwaarspecialisten.

Direct via UWVhulp of offerte

Maak een account aan op UWVhulp.nl en selecteer de dienst waarvoor u advies nodig heeft. Indien het een arbeidsdeskundig onderzoek betreft, een tweede spoor of een langdurige detachering kunt u direct contact opnemen.

Account aanmaken en of gegevens invullen

Beschrijf uw specifieke situatie en uw zorgen of vragen in detail in het gesprek met onze specialist of direct via onze UWVhulp aplicatie.

Consult plannen

Geef na het invullen van de informatie aan wanneer u beschikbaar bent. Binnen 3 werkdagen ontvangt u reactie terug op een agendavoorstel. Er wordt een digitaal consult gepland. Daarin ontvangt u persoonlijk advies van een van onze UWVhulpspecialisten.

direct starten? Meer over aplicatie

UWV advies aanvragen?

Velen gingen je voor!