Verzuimscans

Verzuimscan

Welkom op de dienstenpagina van UWVhulp! Via onze gebruiksvriendelijke applicatie kunt u vrijblijvend verzuimscans aanmaken om diverse aspecten van uw organisatie te evalueren. De scans bieden inzicht in WGA-risico-inschatting, sanctierisico’s, interventie-adviezen en ergonomische hulpmiddelen. Met gedetailleerde vragenlijsten en relevante gegevens genereren we een uitgebreid rapport over de gezondheid, veiligheid en welzijn binnen uw organisatie en van uw medewerkers.

Hoewel de scans een solide basis bieden, begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften kan hebben. Daarom kunt u optioneel een specialist van UWVhulp inschakelen. Onze experts analyseren uw scanresultaten, identificeren eventuele lacunes en verstrekken aanvullende adviezen. Deze specialistische ondersteuning stelt u in staat om de juiste maatregelen te nemen om uw werknemers te beschermen en te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Meer over ons aanbod

Extra hulp nodig?

Bij UWVhulp geloven we in transparantie en flexibiliteit. Daarom bieden we de verzuimscans als vrijblijvende dienst aan. U kunt op elk gewenst moment scans aanmaken en de resultaten bekijken. Indien gewenst kunt u altijd rekenen op de expertise van onze specialisten voor aanvullend advies.

Kennismakingsgesprek

Download onze gebruiksvriendelijke UWVhulp-app of maak gebruik van onze webapplicatie en maak een account aan. Via de app heeft u de vrijheid om op elk gewenst moment verzuimscans aan te maken. Volg de eenvoudige instructies en vul de gedetailleerde vragenlijsten in om de relevante gegevens van uw organisatie te verzamelen. De app begeleidt u stap voor stap en zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet.

Op maat gemaakt plan

Na het invullen van de verzuimscans in de app, verwerkt UWVhulp de verzamelde gegevens en genereert een uitgebreid rapport. Dit rapport biedt waardevol inzicht in de status van uw organisatie op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn. U krijgt een overzicht van de WGA-risico-inschatting, sanctierisico’s, interventie-adviezen en ergonomische hulpmiddelen die relevant zijn voor uw bedrijf.

Consult plannen

Hoewel het gegenereerde rapport al waardevolle informatie bevat, begrijpen we dat u mogelijk behoefte heeft aan extra hulp. Daarom biedt UWVhulp de mogelijkheid om een specialist in te schakelen. Onze deskundige experts analyseren uw scanresultaten nauwkeurig en kunnen eventuele lacunes identificeren. Ze verstrekken aanvullende adviezen op maat om ervoor te zorgen dat uw organisatie aan alle vereisten voldoet. Deze optionele specialistische ondersteuning garandeert dat uw werknemers optimaal beschermd zijn en uw bedrijf in overeenstemming is met de geldende regelgeving.

direct starten? Offerte aanvragen

Meer informatie?

Start direct met UWVhulp